Yalnız Mesajı Göster

Peches Melba (Peşmelba) Tarifi

Eski 08-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peches Melba (Peşmelba) Tarifi



Resimli Peches Melba (Peşmelba)



Peches Melba (Peşmelba) Tarifi


Malzemeler

2 yarım konserve şeftali

100 gr dondurulmuş vişne

4 kaşık pudra şekeri

2 kaşık vişne likörü

2 top kaymaklı dondurma

3 kaşık file badem




Yapılışı

Vişnelerin buzunu çözdürdükten sonra pudara şekerle ezip püre haline getirelim ve likör ekleyip karıştıralım File bademleri yağsız olarak rengi dönene kadar teflon tavada kavuralımArdından yarım şeftalileri ikiye keselim İki kişilik kuplara vişne püresini paylaştıralım İkişer dilim şeftaliyi yerleştirip ortalarına birer top dondurma koyalım ve file bademle süsleyip bekletmeden servis yapalım










Alıntı Yaparak Cevapla