Konu
:
Meyve Soslu Krem Bavarua Nasıl Yapılır
Yalnız Mesajı Göster
Meyve Soslu Krem Bavarua Nasıl Yapılır
08-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Meyve Soslu Krem Bavarua Nasıl Yapılır
Meyve Soslu Krem Bavarua Tarifi Resimli
Meyve Soslu Krem Bavarua Tatlısı yapışı
Meyve Soslu Krem Bavarua Malzemeler
3 su bardagı süt
1 su bardagı toz şeker
4 adet yumurta
5 adet jelatin
1 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
1 paket vanilya
Mevsimine göre meyve (portakal, elma, kivi, muz, ananas)
Meyve Soslu Bavarua Tarifi
Şeker, un, limon kabugu rendesi, yumurta sarılarını bir tencereye koyup iyice karıştırın
Süt ilave ederek ateşe koyun
Muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin
lslatılmış jelatin yapraklarını koyup, eriyene kadar karıştırın
Ayrı bir kapta yumurta aklarını bir fiske tuzla katı kar haline gelene kadar çırpın
Diğer kremaya hızlı hızlı karıştırarak ilave edin
soğuyunca içine küçük küçük doğranmış meyveler koyun
Yağlanmış toz şeker serpilmiş kalıba boşaltın
Buzdolabında dondurup kalıbı sıcak suya koyun
Servis tabagına ters çevirin
Üzerine boza kıvamına getirilmiş herhangi bir meyve marmelatı dökerek süsledikten sonra servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul