Konu
:
Kızarmış Muz Tatlısı Hazırlanışı
Yalnız Mesajı Göster
Kızarmış Muz Tatlısı Hazırlanışı
08-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kızarmış Muz Tatlısı Hazırlanışı
Kızarmış Muz Tatlısı Tarifi
Kızarmış Muz Tatlısı nasıl yapılır
Kızarmış Muz Tatlısı malzemeleri:
3 adet orta boy muz
15 gr teremyağ ballı
1/2 portakal
1 çorba kaşığı esmer şeker
2 çorba kaşığı krema
1 çorba kaşığı kabak çekirdeği
Kızarmış Muz Tatlısı yapımı:
Portakalın suyunu çıkartın
Muzları soyup büyük parçalar halinde diyagonal doğrayın
Teremyağı yapışmaz yüzeyli tavada eritin
Dilimlenmiş muzları ekleyin ve kahverengileşinceye kadar kızartın
Sonra muzları ocaktan alıp portakal suyu ve esmer şeker ekleyin
Ardından tavayı tekrar ateşe alıp baloncuklar oluşana kadar daha kızartın
Tavadaki muzların sosla iyice harmanlanması için karıştırın
Muzları servis tabağına alıp üzerlerine kremayı dökün ve kabak çekirdeklerini serpin
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul