Konu
:
Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi
08-31-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi
Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi
Malzemeler
-1 litre süt
-1 su bardağı un
-1-2 yemek kaşığı nişasta
-1-2 yemek kaşığı tereyağı
-Varsa 1/2 çay kaşığı damla sakızı
-1/3 paket kakaolu bisküvi (robotta çekilmiş)
-1/2 paket kakaolu puding
-2 su bardağı süt
-1/2 su bardağı fındık içi (irice dövülmüş)
Hazırlanışı
Bir borcama veya tepsiye robotta çekilmiş bisküvileri yayın
Orta boy tencereyi soğuk suyla hafif ıslatın
İçine 1 litre sütü, unu, şekeri, nişastayı koyun
Ocağa alın ve sürekli olarak karıştırın
Isınmaya başladığında damla sakızını ve tereyağını ilave edin
1-2 dakika kaynatıp ocaktan alın
Robottan geçirerek, bisküvi kırıntılarının üzerine dökün
Soğuduktan sonra 2 su bardağı sütle pudingi pişirin
Onu da tavuk göğsünün üzerine dökün
Dövülmüş fındıkla süsleyin
Buzdolabında soğutup servis edin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul