Yalnız Mesajı Göster

Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi

Eski 08-31-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi



Pudingli Tavuk Göğsü Tarifi



Malzemeler


-1 litre süt

-1 su bardağı un

-1-2 yemek kaşığı nişasta

-1-2 yemek kaşığı tereyağı

-Varsa 1/2 çay kaşığı damla sakızı

-1/3 paket kakaolu bisküvi (robotta çekilmiş)

-1/2 paket kakaolu puding

-2 su bardağı süt

-1/2 su bardağı fındık içi (irice dövülmüş)




Hazırlanışı


Bir borcama veya tepsiye robotta çekilmiş bisküvileri yayın

Orta boy tencereyi soğuk suyla hafif ıslatın İçine 1 litre sütü, unu, şekeri, nişastayı koyun Ocağa alın ve sürekli olarak karıştırın

Isınmaya başladığında damla sakızını ve tereyağını ilave edin 1-2 dakika kaynatıp ocaktan alın

Robottan geçirerek, bisküvi kırıntılarının üzerine dökün

Soğuduktan sonra 2 su bardağı sütle pudingi pişirin Onu da tavuk göğsünün üzerine dökün

Dövülmüş fındıkla süsleyin Buzdolabında soğutup servis edin










Alıntı Yaparak Cevapla