Yalnız Mesajı Göster

Eski 04-16-2007   #8
[KAPLAN]

Alıntı:
asyaland tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Gercekte benim dediklerime karsı değilsin Kaplan :)))
konuyu senin dediğin taraftan incelersek o zaman farklı benim anlatmak istediğim öldür yoksa öldürecek veya o tarz seyler değil ona bakılırsa savas bu bunun baska bir yolu yok ben bu tarz seyleri ooo süper olmus ,yok arka plan yapıyım gibi seylere yazdım (sende bunu yanlıs anlama ok ) :)
bakıs acısı olayının değişmesi beni rahatsız eden ondan yani
bende sana karsı değilim ;))
Evet, gerçekten güzel bir görüntü olduğu söyledim, arka plan konusu ise sadece olayı vurgulamak adınaydı Bu bir savaş, ülkeni paramparça ettiler ; tank patlamış, birkaç kişi öldürmüşsün ; affedersiniz ama ben bunlar için vahşet tabirini kullanmam ?!

Amerikalı'ların yaptığı ama gösterilmeyen onlarca görüntü, çocukları önünde tecavüz edilenler, öldürülenler ; akıl almaz sadece zevk için yapılan işkenceler ve dahası Emin olun bunları yazmak bile hoşuma gitmiyor, işte ben buna vahşet derim

Söylediklerinde tabiki haklılık payı var, vahşet tabiri eskisine göre yeni anlamlar kazandı doğrudur ancak değişmeyen ne kaldı ki ?! Eğer bu zamanda bu görüntelere vahşet dersek ; diğer söylediklerim için yeni kelimeler türetmemiz gerekecek

Alıntı Yaparak Cevapla