Yalnız Mesajı Göster

Bilişim Teknolojileri Eğitim Ve Etüd Mrk

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bilişim Teknolojileri Eğitim Ve Etüd Mrk

* BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM VE ETÜD MRKMimar Sinan C N:100/1 Mimar Sinan M , Çekmeköy, Ümraniye - İstanbul :
(0216) 6405374, (0539) 5722394 :
(0216) 6405375 wwwinfo@bte-egitimcom Sektör:KurslarBilişim Teknolojileri Eğitim Ve Etüd Merkezi yüksek mühendis Linnar Tuğba Gülgün tarafından kurulmuştur
BTE çalışma kolları ilköğretim ve ortaöğretime ait tüm sınıflarda öğrencilere her akademik branşta bire-bir eğitim ve en fazla 4'er kişilik gruplar, proje ve performans ödevleri, SBS-OKS sınavlarına hazırlık, ara sınavlara hazırlık, okul ve şirketlere online eğitim danışmanlığı, sunum hazırlama
Ürün KategorileriKurslar Kurslar - Bilgisayar Kurslar - Dil Eğitimi Kurslar - Üniversite ve Lise HazırlıkAktivitebilişim okuluınternet kursukişisel bilgisayar kursutemel bilişim kurslarıyeni başlayanlar için kursyetişkinler için kursuServislerkişisel özel derslerGenel BilgiEk Bilgiler: Akademik dersleri, web dersleri, MS Office dersleri, okul ve şirket danışmalığı Akademik dersler : Matematik, Türkçe, Fen ve Sosyal Bilgiler, Yabancı Dil, Bilgisayar Alışveriş MerkezleriBankalarİnternet KafelerOtopark ve GarajlarRestoranlarTaksi Durakları

Alıntı Yaparak Cevapla