Konu
:
Kismet Beyaz Eşya Mobilya
Yalnız Mesajı Göster
08-28-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
* KISMET BEYAZ EŞYA MOBİLYADörtyol C
Ordu C
N:167 G
O
P
İmam Hatip ve İlköğretim Okulu Karlıtepe M
, Gaziosmanpaşa - İstanbul :
(0212) 4179130 :
(0212) 5642820kismet@mail
koc
net Sektör:Beyaz Eşya Satış MağazalarıKsımet Dayanıklı Tüketim Malları uzun yıllardır sektöründe lider kuruluşlar olan Arçelik elektrikli ev aletleri ve İstikbal mobilya ürünleri konsepti ile siz müşterilerine hizmet vermenin onurunu yaşamaktadır
Öncelik olarak yaşanılan tüm mekanlarda fonksiyonel modern, ekonomik ve beklentilerinize cevap verecek seçeneklerimiz ile her zaman kalite ve güven çatısı altında sizlere cevap veriyoruz
Aradığınız tüm Arçelik beyaz eşya ve İstikbal mobilya ürünlerimizi G
O
P
merkezimizden ve Rami şubelerimizden temin edebilirsiniz
"Bu benim için özel" diyorsanız sizleri bekliyoruz
Ürün KategorileriBeyaz Eşya Satış MağazalarıAktivitebeyaz elektronik ev eşyalarıbeyaz eşyabüyük elektronik ev eşyalarıküçük elektronik eşyalarÜrünlerbulaşık yıkamaçamaşır makinelerielektrikli fırınlarev bulaşık yıkama makinalarıev çamaşır kurutucularıev çamaşır yıkama makinalarıev içi pişirme cihazlarıev için aspiratörlerev için elektrikli mikserlerev için elektrikli su çaydanlıklarıev için klima cihazlarıev için mutfak robotlarımikrodalga fırınmutfak meyve sıkacaklarıplazma televizyonlarServislereve teslimGenel BilgiEk Bilgiler: Çalışma Saatleri : Pazartesi-Cumartesi 08:30-21:00
Pazar Kapalı
Ödeme Şekilleri: Kredi Kartına taksit ve senet ile ödeme Alarm SistemleriAydınlatmaEmlakçılarİç Dekorasyon HizmetleriMobilya MağazalarıEvden Eve NakliyatYer DöşemeleriIsıtma, Soğutma ve HavalandırmaDoğal Gaz Sistemleri
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul