Yalnız Mesajı Göster

Herşeye Raziyim Seninle Sonuna Kadar!

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Herşeye Raziyim Seninle Sonuna Kadar!

İstemediler mutlu olmamızı!Ayırdılar bizi çok severkenLayık bulmadılar bizi birbirimizeOysa layığım sendin!Yaşama sebebim,Nefesim,Şu hayatta ihtiyacım olan tek şeydin!Bizi Kurban ettiler keni savaşlarına,'Ya O Ya da Biz !'O diyemedik silemedik bizi dünyaya getirip,büyütenleriOnları seçtikAma onları seçtiğimiz anda hayatımızdan olduk! Azaldık,2 iken 1 Olduk!Hiç olduk!Şimdi tercih ettiklerimizle feda ettiğimiz bir ömrün acısını çekiyoruzMutsuzsun sende biliyorum,Kanıyor için benim gibi!Aramamı bekliyorsun,Bense seni aramakHadi gel herkesi herşeyi bi yana bırakalım gidelim buralardan demek için cesaretimi topluyorum!Ahh bi anlasalar sensizken hiçliğimi,Bi görseler şu yüreğimin paramparça,Kanrevan halini!

Ayrılmam ben
Ayrılmam senden!
İpe götürseler,
Beni öldürseler!

Sonunda topladım cesaretimi söylüyorum sana'Gel sevdiğimGel yeniden tamamlayalım birbirimizi!Öyle bi bütün olalım ki kimsenin gücü yetmesin bizi ayırmayaGörsün onlarGörsünler içimizde sönmeyen alevleri!Herkese kanıtlayalım aşkımızıÖyle bi anlatalım ki onlara mühür olsun anlattıklarımız dudaklaraBak herkes haykırıyor gidenin arkasındanBizse gidememişken birbirimizden,sevdayı tüketmemişken aramıza başka sevdaların girmesine izin vermeyelim!Ayrılamam,Ayrı kalmaya dayanamam senden!ÖlürümSen yokken elimi kolumu kesiyorlar sanki,Bir ağrı ki oturdu sol yanıma geçmek bilmiyor!Tek ilacı sensin!

Ayıramazlar
Onlar kıysa biz kıyamayız birbirimize!
Ölürüm
Yaşayamam sensiz!
Herşeye razıyım seninle,
Sonuna kadar

Alıntı Yaparak Cevapla