08-26-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Herşeye Raziyim Seninle Sonuna Kadar!
İstemediler mutlu olmamızı  !Ayırdılar bizi çok severken Layık bulmadılar bizi birbirimize  Oysa layığım sendin!Yaşama sebebim,Nefesim,Şu hayatta ihtiyacım olan tek şeydin  !Bizi Kurban ettiler keni savaşlarına,'Ya O Ya da Biz !'O diyemedik silemedik bizi dünyaya getirip,büyütenleri  Onları seçtik  Ama onları seçtiğimiz anda hayatımızdan olduk! Azaldık,2 iken 1 Olduk!Hiç olduk  !Şimdi tercih ettiklerimizle feda ettiğimiz bir ömrün acısını çekiyoruz  Mutsuzsun sende biliyorum,Kanıyor için benim gibi!Aramamı bekliyorsun,Bense seni aramak  Hadi gel herkesi herşeyi bi yana bırakalım gidelim buralardan demek için cesaretimi topluyorum  !Ahh bi anlasalar sensizken hiçliğimi,Bi görseler şu yüreğimin paramparça,Kanrevan halini  !
Ayrılmam ben  
Ayrılmam senden!
İpe götürseler,
Beni öldürseler  !
Sonunda topladım cesaretimi söylüyorum sana  'Gel sevdiğim  Gel yeniden tamamlayalım birbirimizi!Öyle bi bütün olalım ki kimsenin gücü yetmesin bizi ayırmaya  Görsün onlar  Görsünler içimizde sönmeyen alevleri!Herkese kanıtlayalım aşkımızı Öyle bi anlatalım ki onlara mühür olsun anlattıklarımız dudaklara  Bak herkes haykırıyor gidenin arkasından  Bizse gidememişken birbirimizden,sevdayı tüketmemişken aramıza başka sevdaların girmesine izin vermeyelim !Ayrılamam,Ayrı kalmaya dayanamam senden  !Ölürüm  Sen yokken elimi kolumu kesiyorlar sanki,Bir ağrı ki oturdu sol yanıma geçmek bilmiyor!Tek ilacı sensin !
Ayıramazlar  
Onlar kıysa biz kıyamayız birbirimize !
Ölürüm 
Yaşayamam sensiz  !
Herşeye razıyım seninle,
Sonuna kadar  
|
|
|