Yalnız Mesajı Göster

Sen Benim Gönül Sızım Sen Benim İmkansızım

Eski 08-26-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Sen Benim Gönül Sızım Sen Benim İmkansızım

Belirtmeden geçemeyeceğim sevgili; giderken sadece bendeki seni götürmedin ki; karakışa inat yüzüme baharları serpiştiren o kız çocuğunu, buram buram rüzgarla yüreğimin derinliklerine esen yağmur kokusunu da götürdün yanında Gitmiştin, gözyaşlarını ellerimle silememişken aramıza dağlar örülse ne olur Farkındayım; bir ömür uzaktasın bana Şimdi hangi mevsimin hangi baharını yaşamaktasın ? Hangi rüzgarın koynunda yaralarını sarmaktasın ? Bilemiyorum ve bilmekte istemiyorum Bildiğim tek şey var; sen hala bendesinSendeki beni öldürsen de , sen hala damarlarımda gezinen alyuvar sıcaklığında bana gülümsemektesin Giden sen olmana rağmen bendeki, yüreğimdeki adın hiçbir zaman değişmedi Adımı unutsan da bendeki ölümsüz sevdan hiçbir zaman satırlara bir ikindi vakti gömülmedi Lakin gittiğin günden beri hayatla aram pek iyi değil açıkcası Yalın ayak yürüyorum dikenlerin üzerinde Acılarımı acılarınla devşiriyorumİleebed yaşamaktan gurur duyduğum gözyaşlarından bir sonbahar günü sıcak gülüşlerine taşınıyorum Anla sevgili Yalnızlığın dururken kapımda , kan bürümüş çığlıklarımı satıyorum ayazlara Karşılığında sadece senin bensiz de mutlu olduğunun haberlerini istiyorum Bensiz uzaklarda mutlu olman benim yaşama sebebim sevgiliSon sözüm; her zaman gülümse ne olur Acılarına kefil olmuşken ne olur gülümse hayata Gülüşlerin mutluluklara adanmışken sen her zaman hayatı sev Ve hiçbir zaman ağlama sevgili Çünkü; mutlulukların, yaşama sebebim iken; gözyaşların bedenimin örtüldüğü kefen olur…

Alıntı Yaparak Cevapla