Yalnız Mesajı Göster

Yüreğim Seni Çok Sevdi Ama Şimdi O Yürek Talan O Yürek Yangın Yeri...

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yüreğim Seni Çok Sevdi Ama Şimdi O Yürek Talan O Yürek Yangın Yeri...

Meğerse herşeyin yalanmış en baştan beri yalanmış herşeyinLanet olsun sana Senin o Bitmiycek dediğin sevgineSen nasıl bir insanmışsın be benim duygularımla nasıl bir oyuncakmış gibi oynarsın o ettiğin yeminler o sözler hepsi ama hepsi yalanmışnasıl inandım nasılkendi saflığıma kızıyorum aslındabana hep derdin ya sen benim safımsın diyemeğerse o zaman açıkladıgın anlamıyla değil sen beni salak yerine koymuşsun senin dediğin saflık temiz kalplilik değil salaklıkmışhani derler ya aşk insanın gözünü kör ediyor diye gerçekten öylemişsenin nasıl bir adi oldugunu anlayamadım benseni diğerlerinden farklı tutarken meğerse senin onlardan hiçbir farkın yokmuş

Yüreğim Seni Çok Sevdi Ama Şimdi O Yürek Talan O Yürek Yangın Yeri

Bir senemi heba etmişim sanailk ayrıldığımızda onu güzel anılarımızla hatırlıycam bana güzel şeyler yaşattı diyordumama şimdi hepsinin altına bir yalan varmışsen düzenbaz herifin tekiymişsin ben neleri göze almıştım seninle beraberkennelerden feragat etmiştimkeşke hiç çıkmasaydın karşıma keşke ben erkeklerden hep nefret etseydim keşke hiç güvenmeseydim kimseye ama mutlu olsaydımşimdi ne erkeklere inancım kaldı ne bende bir ilişkiyi taşıycak güçkalbim yorgun artık haketmediği sevgileri taşıdı bu yürek bu bedende hep

şimdi kadersizliğime yanıyorum bu biçare gönlüm siz erkeklerin elinde paramparça oldukırıldı yapıştırıldı birdaha kırıldı bir daha yapıştırıldıama artık ne kırılıyor ne yapıştırılıyor çünkü kalmadı bende sevgi aşk taşıycak bir yürekyazıklar olsun sana!!! o verdiğim değergözlerinin içine bakışımseni hergün biraz daha fazla sevmemellerini tutmam meğerse hepsi hepsi harammış sanalanet ediyorum şimdi o günlere ellerini tuttuğumagözlerine baktığıma ve en önemlisi o beş para etmez yüreğini sevdiğimegeceleri rüyama giriyor o sözlerin bana seni seviyorum deyişinsonra sonra ne mi oluyor?yalanlarını fısıldıyor biri kulağıma işte ben şimdi hergün allaha dua ediyorum aynı rüyayı görmek içinçünkü bu rüyayı gördükçe sana olan sevgimin yerini nefretim alıyoro bitmez dediğim aşkım tükendi artıkartık sana karşı nefret

biriktiriyorum kalbimdeHelal olsun sana bu yüreği nefretle doldurduğun için

Alıntı Yaparak Cevapla