Yalnız Mesajı Göster

Duamsin....Dualarimsin....

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Duamsin....Dualarimsin....

DuamsıNDuaLarımsıN

Yar!

Koyu Kara Kapkara Bir Gecenin İçinden UsuLca Yüreğimden Sızdırdığım Bir Kaç Soğuk CümLem Var BiLiyorum Hissediyorsun BiLiyorum

Ben İçimden Sessizce Söylerken Sen Beni Hep Duyuyorsun

Ben Artık YaLnız ELLerimi Açtığımda GeLiyorum Senin Yanına Sessizce Giriyorum Ruhuna Yavaşça SokuLuyorum Ve

DuaLarımın En GüzeLiyLe Senin İçin SakLadığım Busemi Konduruyorum Biraz Utangaç Bir EdayLa Yanağına

BiLiyorum Hissediyorsun Çünkü O An Yüreğine Dokunuyorum Sıcacık OLuyor KaLp AtışLarın HızLanıyor Ve BiLiyorum Ki Sende O Anda UsuLca Beni Öpüyorsun

Her Lahza ELLerimi Açtığımda Ve "O"na Yüreğimi SaLdığımda Gideceği Tek Kapıdan Seni Umud Ediyor BiLiyorsun DeğiLmi Yar?

Rabbimden Bir Seni DiLiyor

Ben Sana Ne Kadar ALışmışım Ey Herşeyimi Adadığım Can Canan Can Parçam Diğer Yarım Meğer BenLiğimi Ne Kadar Sana Kaptırmışım

Evet Herşeysin Sen Senin Adın Herşey

Benim Herşeyimsin Sadece

Sen Hem Hüznümsün Hem Hüznüme Güneş Açtıran Baharım Hem GözyaşLarımsın Hemde DuaLarım Hem Derdimsin Hemde En GüzeL Dermanım Sen Bensin Bende Sende Yaşayan Bir Sevdayım

Sen Candaki Canımsın Cantanem Goncamsın

Duamsın DuaLarımsın Hep DuaLarımdasın

Şimdi MeLtemine Naz yaptığım GeceLerin Tek Çaresisin DinLediğim Tüm ŞarkıLar Yazdığım Tüm ŞiirLersin

Sen Herşeysin Herşeyimsin Evet Duamsın Sen Bütün DuaLarımsın

HatırLıyorsun DeğiLmi Yar Hani Bana Sen ÜzüLürsen Ben Hissederim Demiştin Hani Cennetteki Tuğba Ağacını AnLatmıştın

Hissediyorum HatırLıyorsun BiLiyorum Hiç Unutmadın Ki

İşte Şimdi Bende O Tuğba Ağacının Bütün YaprakLarıyım Ve Hep Senin Yanındayım Beni Düşündüğün Zaman

HissedebiLiyorum

Ey Gece YükLediğim Yar Sanmaki Unuttum Seni Sanmaki Yitip Giden Zamana YeniLdiğimden Bu SuskunLuğum Sanmaki Başka LimanLarda Başka KoyLarda Demir Attı Garip Yüreğim

Ey Yar! BiLiyorsun Hissediyorsun DeğiLmi ? Ben Şimdi Seni Hep DuaLarımLa Seviyorum DuaLarımda İstiyorum

Sana DuaLarLa GeLiyorum

Yar BiLiyorsun DeğiLmi Tüm DuaLarda Sadece Seni İstiyorum

Sen Benim DuaLarımda Tek YaLvardığım Canandan Tek DiLeğim Tek İsteğimsin DuaLarda Doyumsuz Sevdiğimsin Duamsın DuaLarımsın

Sen Benim Ona Adanmış En GüzeL Parçam Sabrım İmtihanım Kazancım Ve DuaLarımda DöküLen GözyaşLarımsın

Sen Benim DualarLa Kavuşacak oLduğum Bana YazıLmış Yazgı Sen Kara KışLarda Yanan Ruhuma Baharsın

Sen Duamsın DuaLarımsın Hep DuaLarımdasın

Seni duaLarım gibi seviyorum

Alıntı Yaparak Cevapla