08-26-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Hayallerimiz Yanında Ne De Ben Artık Yalnızsın Sen...
s€ni göRdüm Rüyamda mavi battaniyeye sarıLı biR bebek vaRdı kucağımda  ann€si b€n, babası s€nmi$sin anLadığım kadaRıyLa   
uyanıR uyanmaz anLattım Rüyamı heRkese  biLiRsin beLki; anLatıLan rüyaLar dön€Rmi$ teRsine seni Rüyamda göRdüğüm gecenin sabahında , biR $ekiLde kaR$ıma çıkacağını biLdiğim haLde, biR umut anLattım Rüyamı heRkese  beLki bu sefeR, senLe iLgiLi biR Rüyanın aRdından, senLe iLgiLi geRçek oLayLar oLmaz diye   
beLki yanıLdım $öyLe ya da böyLe o gecenin sabahında takıldı gözLerim bi yeRde senin Resmine, senin adına, $ahit oLdum vaRLığına  yine çıktın kar$ıma   ama $öyLe dü$ünüyoRum $imdi; hani kucağımızda bebeğimiz vaRdı ya  demek ki o geRçekLe$meyecek asLa  
ben hep eRkek çocuğumuz oLsun istemi$tim, sana hiç anLatmasam da  babasına benzesin isteRdim hep tıpkı sen oLsun  koyu kahveRengi gözLeRiyLe,simsiyah saçLaRıyLa, sana benzesin heR yanıyLa  siz pazaR günü baba-oğuL maç yapaRken, size güseL yemekLeR yapacaktım ben  en büyüğü buydu hayaLLeRimden  
n€ yaptık biz?n€ yaptık? b€ni nasıL bu haLe getiRdin?daha doğRusu sen nasıL bu haLe geLdin?ARtık çocuğumun babası oLamazsın sen! aRtık en masum hayaLLeRimi süsLeyemezsin!sen, sevgiLi oLmayı biLe beceRemedin kaçtın  gittin  beni, bizi, hayaLLeRimizi teRk ettin  !
sen teRk ettin hayaLLeRimizi önce  demek ki teRk etme sıRası benDe  geRide bıRakmaLıyım aRtık seni, senLe iLgiLi heR $eyi  beLki de, heR $eyden çok bu koyuyoR bana yaptığım onca fedakarLığıa, veRdiğim onca emeğe kaR$ıLık siLmek zoRnda oLmak her$eyi  teRsine döndüRmeye çaLı$mak en büyük hayaLimi  
sen çocuğumun babası oLamazsın aRtık s€nin yanında yaLnızLık oLabiLir bundan snRa sa€ce  hayatımın en güzeL aRmağanı ve en büyük acısı aLdın benden, hayaLLerimi de kendini de beni de  beni en çok mutLu eden ve beni en büyük üzüntüye iten bıRak dü$Lerimi de, çocuk safLığındaki sevgimi de  
ne hayaLLerimiz yanında ne de ben  aRtık yaLnızsın sen  

|
|
|