Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
Ve büyü bozuldu Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! Benliğimi göklerde hissettiren Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
Kalbimi bembeyaz güvercinler gibi özgür kılan Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
Varlığımı somutlaştıran -sen- bittin !
Sen sandığımın kocaman yüreğimde büyüttüğüm sevgim olduğunu görmekVe Büyü Bozuldu! Sen Bittin!öğrenmekVe Büyü Bozuldu! Sen Bittin!bilmek Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
Aklımın alamaycağı bir hayretle mutlu ediyor beni şimdilerde !
Demek ki -ben-mişim Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! -sen- sandığım Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
Demek ki -ben- mişim aslında yaşadığım huzurun mimarı Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
Demek ki istersem Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! açarsam yine gözlerimi umuda yaşayacağım daha da çok mutluluk olacak !
-Şüphesiz doğru bildiklerim var Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! ne harika Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!-
İlk defa içim rahat !
Gördüğüm güzel bir rüyanın Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin! gerçek olmadığını farkındalığım daha da sağlam bağlıyor şimdi beni hayata !
Ve hayata verecek ondan alacak ne çok şeyim var hala !
-Yaşamanın- farkındayım Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
Gözlerimde binlerce yıldız var yarınlara umutla parlayan Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
Bir tek varlığım var ama ona sığan binlerce anlam Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
Ara sıra hüznün en dibine vurup Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
Acının zift gibi koyu tadını hissetsemde Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
Yenilgiyi kabul etmek için beyaz bir bayrağa sahip olabilmeyi dilesem de Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
-Farkındalığın hazzı- genel geçer kılıyor tüm bu kasvetli ideleri Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
Ve büyü bozuldu Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
Hayat mı !
o daha yeni başlıyor Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!Ve Büyü Bozuldu! Sen Bittin!
|