Yalnız Mesajı Göster

Hep Mutlu Ol.......

Eski 08-26-2012   #6
Prof. Dr. Sinsi

Hep Mutlu Ol.......

"Mutlu ol !

Martılar yüreğinin içinde olsun

Cesaret kapını çalarsa bir gün,

Seni bana getiren martılar olsun !"

BEn giderim,sen mutlu olİçime akıtırım gözyaşlarımıCismimi alıp,ruhumu alıp,tüm sözlerime ruhuma tıkıp,kilitleyip kapılarımı giderim,üzülmeSadece mutlu ol ne olur Çocukuluğumun gözyaşları gibi masum ol,gençliğimin gülücükleri gibi az bulunur ol sen! Ne olur acımasın için,hiç birşeyim kalmasın razıyımSonunda senin tek bir gülüşünü görmek varsa,ömür boyu küçülmesin gözlerim,gülmeyeyim razıyım

Al herşeyini ne olur,tek bir mutluluk kalmasın bendeSen ben gibi ol,gülümse ben hüzünlerin dikenli tellerinde kan içinde kalayım,razıyım

İnan bana,son bir isteğim olsa senden,sadece ömür boyu gülümsemendir dileğimO hüzün mavisi gözlerinin,daimi parlaması tek umudumKendime sen edindiğim herşey mavi HErşey bittiNe olur ufuktaki o mutlu çizgiye ulaş senBen seni,mutluluğunun damla damla yağdığı her bahçede beklerim inan banaSen yeter ki mutlu ol!

Hayatın tüm yollarında tanıdığın mutluluk olsun,öp mutluluğu benim içinSarıl doyasıya,sen yeter ki mutlu ol,ben giderim!

Yollar biter,ben giderimHüzün biter,ağlarım Tüm uzaklar yakın olur,sen uzak kalırsın,sana yemin olsun arkamı dönüp bakmam sanaYeter ki mutlu ol sevgili

Mutlu ol

Alıntı Yaparak Cevapla