Yalnız Mesajı Göster

Derinden Seversen Acıların Derin Olur...

Eski 08-26-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Derinden Seversen Acıların Derin Olur...

Yitip giden neydi koskoca boşluktaikimizi içinde kaybeden karanlık niye bu kadar soğuk ve acıydıYokluğun niye bana

her zamankinden çok koydu! bu ilk değildi bu sonda olamazdıbitmedi,bitmemeliydi!Aşk değildi bu gururun ta kendisiydi

sen yokken o vardı oydu sensizken beynimi kemirenoydu sensizlikten çok bana koyan beni yıkan,beni bitiren

artık geri dönüş o kadar kolay ve yakın değilhiçbirşey basit değil!ben eski ben değilim artko kandırdığın küçük kız yok

karşında! Varlığın, yokluğun umrunda sanma!Alakası yokBana dokunan bu değil!korkum yanlızlık değilsensizlik hiç değil

bana koyan gururumu ezip geçmenBeni sen değil o yıktı!!

Hata senin yanlış senin ama ben senin değilim bunu unutma! Hiç bi zamanda olmamsenin gibi birine ben asla yenik

düşmemseni asla kabul edemem seni istemem!sen değil tercihi ben yaptımçünkü senin o küçücük beynin tercih yapcak

kadar ince değil!

Ben seni değil, sen beni haketmedin! hakedicek bişeyde yapmadın!hiçbişeye değmezmişimtıpkı senin gibitıpkı

senin söylediğin gibi!işte sen busun işte sen bu kadar adamsın!yalanlarınıda al gidirken çünkü ben çok yoruldum!

benden bukadar biz bittik bari beni bana bırak öyle Git!!!

Alıntı Yaparak Cevapla