Yalnız Mesajı Göster

Reçelli Hanımeliler Pasta Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Reçelli Hanımeliler Pasta Tarifi







MAZLEMELER

- 2 paket Hanımeller fındıklı bisküvisi
- 15 su bardağı dövülmüş ceviz veya fındık
- yarım su bardağı pudra şekeri

- 1 yemek kaşığı margarin

- 300 gr herhangi bir marmelat veya reçel(yada aynı işlemi pudinglede yapabilirsiniz)

- alüminyum folyo kağıdı veya temiz bir naylon poşeti o da olmazsa gazete kağıdı







YAPILIŞI:



Bisküvilerin her birine marmeladı sürün bisküviler bitene kadar aynı işlemi tekrar edin


Marmeladı sürdükten sonra bisküvilerin her tarafını margarin ile yağlayın ve bir taraftan da cevize bulayın





En son olarak ta rulomuzun her tarafını pudra şekeri ile kaplayın ve alüminyum folyoya sarın buzdolabında ( buzlukta değil ) 1 gün bekletinDaha çok bekletirseniz çok daha güzel olcak bu tatlı uzun zaman taze kalıyor hatta ne kadar çok kalırsa o kadar bisküviler yumuşamış oluyor ve tadı güzelleşiyor

Servis yaparken bisküvileri verev olarak kesin

AFİYET OLSUN


Alıntı


Alıntı Yaparak Cevapla