Konu
:
Reçelli Hanımeliler Pasta Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Reçelli Hanımeliler Pasta Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Reçelli Hanımeliler Pasta Tarifi
MAZLEMELER
- 2 paket Hanımeller fındıklı bisküvisi
- 15 su bardağı dövülmüş ceviz veya fındık
- yarım su bardağı pudra şekeri
- 1 yemek kaşığı margarin
- 300 gr herhangi bir marmelat veya reçel(yada aynı işlemi pudinglede yapabilirsiniz)
- alüminyum folyo kağıdı veya temiz bir naylon poşeti o da olmazsa gazete kağıdı
YAPILIŞI:
Bisküvilerin her birine marmeladı sürün bisküviler bitene kadar aynı işlemi tekrar edin
Marmeladı sürdükten sonra bisküvilerin her tarafını margarin ile yağlayın ve bir taraftan da cevize bulayın
En son olarak ta rulomuzun her tarafını pudra şekeri ile kaplayın ve alüminyum folyoya sarın buzdolabında ( buzlukta değil ) 1 gün bekletin
Daha çok bekletirseniz çok daha güzel olcak bu tatlı uzun zaman taze kalıyor hatta ne kadar çok kalırsa o kadar bisküviler yumuşamış oluyor ve tadı güzelleşiyor
Servis yaparken bisküvileri verev olarak kesin
AFİYET OLSUN
Alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul