Konu
:
Bezelye Ezme Çorbası Tarifi-Bezelye Ezme Çorbası Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Bezelye Ezme Çorbası Tarifi-Bezelye Ezme Çorbası Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bezelye Ezme Çorbası Tarifi-Bezelye Ezme Çorbası Yapılışı
Bezelye Ezme Çorbası Tarifi-Bezelye Ezme Çorbası Yapılışı
malzemeler
250 gr
taze iç bezelye
1 çorba kaşığı yağ
1 adet orta boy soğan
1 tane patates
1 çay kaşığı tuz
1 litre su ya da etsuyu
tarifi
Soyulup
yıkanmış olan soğan ve patates ortalarından yarılıp piyaz biçiminde doğranır
Bir tencereye yağ konur
sebzeler ilave edilerek orta ateşte öldürülür
etsuyu ve tuz da eklenerek ağır ateşte 45 dakika kaynadıktan sonra püre makinesinden geçirilerek
kızarmış ekmek eşliğinde servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul