Konu
:
Cincile Çorbası Tarifi-Cincile Çorbası Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Cincile Çorbası Tarifi-Cincile Çorbası Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Cincile Çorbası Tarifi-Cincile Çorbası Yapılışı
Cincile Çorbası Tarifi-Cincile Çorbası Yapılışı
Malzemeler
500 gr cincile mantarı
1 çorba kaşığı tereyağı
70 gr un
2 su bardağı yoğurt
1 yumurta
1 limon
Tuz
karabiber
Yapılışı
Cincile mantarlarının köklerindeki topraklı kısımları kesip atın ve bol suda iyice yıkayın
Süzüp bir köşede bırakın
Bir tencereye 1
5 lt su koyun ve içine bir limonun suyunu ve tereyağını ekleyip kaynamaya alın
Su kaynamaya başlarken mantar ve tuz ilave edin
Mantarları 3-4 dakika kaynatın
Un
yumurta ve 2
5 su bardağı yoğurdu çırpıp bulamaç haline getirin
Mantarların pişmesine yakın
hazırladığnız terbiyeyi kaynayan çorbaya karıştırarak ilave edin
Çorbayı 5-6 dakika kaynatın
Tuzunu
karabiberini kontrol ettikten sonra servis yapabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul