Konu
:
Renkli Tavuk Ve Sebze Çorbası Tarifi-Renkli Tavuk Ve Sebze Çorbası Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Renkli Tavuk Ve Sebze Çorbası Tarifi-Renkli Tavuk Ve Sebze Çorbası Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Renkli Tavuk Ve Sebze Çorbası Tarifi-Renkli Tavuk Ve Sebze Çorbası Yapılışı
Renkli Tavuk ve Sebze Çorbası Tarifi-Renkli Tavuk ve Sebze Çorbası Yapılışı
[
U]Malzemeler:[/U]
Haşlanmış tavuk eti (derisiz ve kemiksiz) 350 gr
Soğan 150 gr
Kereviz 100 gr
Havuç 125 gr
Bamya 150 gr
Sirke
Dondurulmuş bezelye 150 gr
Konserve domates 850 gr
Amerikan pirinci 150 gr
Tavuk suyu 1
5 lt
Tuz
Şeker
Karabiber
Yapılışı:
Tavuğu lokma büyüklüğünde doğrayın
Soğan
kereviz ve havuçları doğrayın
Bamyayı temizleyin ve sirkeli suda bütün olarak birkaç dakika ağartın ve sonra küçük parçalar halinde kesin
Bir sos tavasına bezelyeler
domates (suyuyla)
pirinç
tavuk suyu ve tavukla birlikte koyun
Kaynatın ve tuz
bir tutam şeker ve biber atın
Pirinç ve sebzeler yumuşayana kadar orta ısıda pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul