Konu
:
Rosto Çorbası Tarifi-Rosto Çorbası Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Rosto Çorbası Tarifi-Rosto Çorbası Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Rosto Çorbası Tarifi-Rosto Çorbası Yapılışı
Rosto Çorbası Nasıl Yapılır?-Rosto Çorbası Tarifi-Rosto Çorbası Yapılışı
Malzemeler
• 1 su bardağı sıvı yağ
• 2 çorba kaşığı un
• 1 adet rendelenmiş havuç
• 100 gr kereviz
• 2 adet defne yaprağı
• 1 dal maydanoz
• 1 çay kaşığı köri
• 4 adet karabiber
• 1 çay kaşığı tuz
• 400 gr rosto eti
Tarif
Yukarıdaki malzemeden rosto eti hariç hepsini kaynatın
Sonra süzgeçten geçirip sadece suyunu alın
Rosta etini fırına sürün
Piştikten sonra fırından alıp kuşbaşı olarak doğrayın
Posası alınmış suyun içine etleri servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul