Konu
:
Mantarli Levrek Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Mantarli Levrek Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarli Levrek Tarifi
Resimli mantarlı levrek yapımı
Mantarlı Levrek yapımı ve tarifi
MALZEMELER
(4 kişilik)
1 levrek
100 gr krem peynir
1 dilim ekmek içi
150 gr küçük mantar
5-6 taze soğan
1 sarı biber
1 limon
Tuz karabiber
Mantarlı Levrek
Yemek Tarifi
Taze soğanları temizleyip kıyın
Limonu yıkayıp ince dilimleyin
Mantarları nemli bezle silin
Kararmaması için limonlu suda bekletin
Peynir ufalanmış ekmek içi ve kıyılmış taze soğanları mutfak robotunda püre haline gelene kadar ezin
Tuz ve karabiberi ilave edin
Alüminyum kağıt üzerine önce halka şeklinde kestiğiniz sarı biberleri ve mantarları aktarın
Üzerine levreği yerleştirin
Peynirli iç malzemeyi üzerine yayın limon dilimlerini yerleştirin
Balığın tamamını folyo ile kapatın
Önceden ısıtılmış 160 dere*ceye ayarlı fırında 45-50 dakika pişirin
Servis tabağına alıp sıcak ya da ılık servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul