Konu
:
Midye Salması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Midye Salması Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Midye Salması Tarifi
Midye Salması Tarifi
Midye Salması Tarifi Resimli
Resimli Midye Salması Tarifi
Midye Salması Tarifi
Midye Salması nasıl yapılır
Midye Salması yemek tarifi
Midye Salması
Malzemeler
3 bardak kaynar su
birer çay kaşığı tarçın
yeni bahar
şeker
tuz ve biber
1 bardak zeytinyağı
2 kaşık domates salçası
2 bardak pilavlık pirinç
1 kilo soğan
100 adet orta boy kabuklu midye
Hazırlanışı
Midyelerin kabukları bıçakla iyice temizlenir
kılları kesilir
yıkanıp kevgire alınır
Pirinç yıkanıp süzgeçte bekletilir
Soğanlar ince kıyılıp
zeytinyağında pembeleşince
3 bardak kaynar su
domates salçası
kabuklu midyeler ve baharat eklenir
Tahta kaşıkla karıştırılıp 8-10 dakika orta ateşte kaynatılır
Pirinç ilave edilir ve hafif ateşte suyunu çekinceye kadar pişirilir
Tencere ateşten alınıp demlenmesi için 15 dakika bekletilir ve sıcak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul