Konu
:
Taratorlu Palamut Tarifi-Taratorlu Palamut Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Taratorlu Palamut Tarifi-Taratorlu Palamut Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Taratorlu Palamut Tarifi-Taratorlu Palamut Yapılışı
Taratorlu Palamut Tarifi-Taratorlu Palamut Yapılışı
Malzemeler:
1 tane palamut
1
5 su bardagı zeytinyağı
1 çay fincanı ceviz
Yarım su bardağı un
Yarım su bardağı sirke
3-4 yumurta kadar bayat ekmek içi
4 diş sarımsak
Yapılışı:
Balıkları temizledikten sonra
2 cm kalınlığında yuvarlak dilimler halinde kesin
Tuzladıktan sonra kağıt üzerinde unlayıp bir tavada kızdırılmış zeytinyağında kızartın
Kağıt üzerine çıkartıp yağını emdirin
Sonra servis tabağına yerleştirin
Teratorun hazırlanışı : Ekmeği ılık suda ıslatın
Avucunuzla sıkarak sudan çıkartın
Sarımsağı
cevizi
ekmeği rondoya koyarak incecik kıyın
Sirke ve su ilavesiyle katı yoğurt kıvamına getirin
Balığın üzerine dökerek servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul