Yalnız Mesajı Göster

Marine Edilmiş Kılıç Balığı İzgara Tarifi-Marine Edilmiş Kılıç Balığı İzgara Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Marine Edilmiş Kılıç Balığı İzgara Tarifi-Marine Edilmiş Kılıç Balığı İzgara Yapılışı





Marine edilmiş Kılıç balığı Izgara Tarifi-Marine edilmiş Kılıç balığı Izgara Yapılışı - Marine edilmiş Kılıç balığı Izgara Nasıl Yapılır?

Malzemeler:

2 kg kılıçbalığı
4 diş sarmısak
6 yaprak fesleğen
MENUYER SOS MALZEMESÎ
1 kuru soğan
2 diş sarmısak
2 yemek kaşığı tereyağı
1/4 demef maydanoz
2 yemek kaşığı kapari çiçeği
1 limonun suyu

Yemeğin Tarifi :

SOSUN HAZIRLANIŞI: Sos madzemelerini çok ince kıyın Tereyağında soğan sarmısak ve kapari çiçeğini kavurun Limon suyu ve maydanozu idave ederek karıştırın ve ocaktan alın
BALIGIN HAZIRLANIŞI: Kılıçbalığını temizleyip etini dilimleyin Kıyılmış soğan ince doğranmış sarmısak ve tuz ile harmanlayarak 15-20 dakika dinlendirin Balığı kömür ızgarasında pişirip patates ve çeşitli yeşilliklerle servis yapın Eğer arzu ederseniz üzerine sarmısaklı tereyağı sürebilir veya menüyer sos dökerek servise sunabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla