Yalnız Mesajı Göster

Sebzeli Levrek Buğulama Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Levrek Buğulama Tarifi





Sebzeli Levrek Buğulama Tarifi


Sebzeli Levrek Buğulama Tarifi Resimli
Sebzeli Levrek Buğulama
Sebzeli Levrek Buğulama nasıl yapılır
Sebzeli Levrek Buğulama yemek tarifi



Malzemeler

2 adet levrek balığı
5 adet domates
2 adet soğan
5 adet sivri biber
4 diş sarımsak
1 tutam tuz
1 tutam karabiber

Hazırlanışı

Öncelikle balıkları temizleyin ve yıkayın Bir fırın kabına dizinSos için bir tencerede yemeklik doğradığınız soğanları kavurun Soğanlar iyice kavrulunca doğranmış sivri biberleri ve doğranmış sarımsakları ekleyip bir müddet daha kavurun En son rendelenmiş blendırdan geçirilmiş ya da ufak ufak doğranmış domatesleri ekleyip kavurun

Domatesli sosun üzerine karabiberi ve tuzu da ekleyinKaynayan sosu balıkların üzerine gezdirin fırın kabını önceden ısıtılmış fırına sürün 200 derecede balıkların üzeri kızarana kadar pişirin

Alıntı Yaparak Cevapla