Konu
:
Sebzeli Levrek Buğulama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Levrek Buğulama Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Levrek Buğulama Tarifi
Sebzeli Levrek Buğulama Tarifi
Sebzeli Levrek Buğulama Tarifi Resimli
Sebzeli Levrek Buğulama
Sebzeli Levrek Buğulama nasıl yapılır
Sebzeli Levrek Buğulama yemek tarifi
Malzemeler
2 adet levrek balığı
5 adet domates
2 adet soğan
5 adet sivri biber
4 diş sarımsak
1 tutam tuz
1 tutam karabiber
Hazırlanışı
Öncelikle balıkları temizleyin ve yıkayın
Bir fırın kabına dizin
Sos için bir tencerede yemeklik doğradığınız soğanları kavurun
Soğanlar iyice kavrulunca doğranmış sivri biberleri ve doğranmış sarımsakları ekleyip bir müddet daha kavurun
En son rendelenmiş blendırdan geçirilmiş ya da ufak ufak doğranmış domatesleri ekleyip kavurun
Domatesli sosun üzerine karabiberi ve tuzu da ekleyin
Kaynayan sosu balıkların üzerine gezdirin fırın kabını önceden ısıtılmış fırına sürün
200 derecede balıkların üzeri kızarana kadar pişirin
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul