Konu
:
Sebzeli Balık Buğulama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Balık Buğulama Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Balık Buğulama Tarifi
Malzeme :
2 levrek
3 domates
6 biber
10 adet mantar
3 defne yaprağı
1 limon
1 tutam maydonoz
4 patates
3 havuç
zeytinyağı
tuz
tane karabiber
su
Hazırlanışı :
Fırın kabının altına biber ve domatesleri doğrayarak ekleyelim
üzerine levrek balıklarını bütün olarak yatıralım
Üzerine doğranmış mantarları
defne yapraklarını
limon dilimlerini
zeytinyağını
tuz
karabiber ve biraz da su ekleyerek üzerini yağlı kağıt ile kapatarak fırında pişmeye bırakalım
Bu arada patates ve havuçları suda haşlayalım
Daha sonra doğranmış maydanoza bulayarak fırından çıkardığımız balıkla birlikte servis yapalım
Kaynak: Oktay Usta
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul