Yalnız Mesajı Göster

Sebzeli Balık Buğulama Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Balık Buğulama Tarifi







Malzeme :
  • 2 levrek
  • 3 domates
  • 6 biber
  • 10 adet mantar
  • 3 defne yaprağı
  • 1 limon
  • 1 tutam maydonoz
  • 4 patates
  • 3 havuç
  • zeytinyağı
  • tuz
  • tane karabiber
  • su
Hazırlanışı :

Fırın kabının altına biber ve domatesleri doğrayarak ekleyelim üzerine levrek balıklarını bütün olarak yatıralımÜzerine doğranmış mantarlarıdefne yapraklarınılimon dilimlerinizeytinyağınıtuzkarabiber ve biraz da su ekleyerek üzerini yağlı kağıt ile kapatarak fırında pişmeye bırakalım Bu arada patates ve havuçları suda haşlayalım Daha sonra doğranmış maydanoza bulayarak fırından çıkardığımız balıkla birlikte servis yapalım


Kaynak: Oktay Usta

Alıntı Yaparak Cevapla