Konu
:
Sık Aralıklarla Yemek
Yalnız Mesajı Göster
Sık Aralıklarla Yemek
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sık Aralıklarla Yemek
Sağlıklı seçenekler sunan restoranları seçin ve ihtiyaçlarınıza uygun yiyecekler satan yerleri öğrenin
Mümkünse
önceden yönetici ya da şef ile konuşun
Seyahat ederken salata barları olan restoranları seçin
Bu ya hep-ya hiç şeklinde uygulanması gereken bir plan değildir
Bu fikirleri okuyan her kişi şu anki diyetini daha sağlıklı olacak şekilde geliştirebilir
İnsanlar alıştıkları yiyecekleri daha çok sevme eğilimindedirler
Bu yüzden
şu anda yediğiniz bazı Sağlıksız yiyeceklere olan arzunuzu en nihayetinde kaybedeceksiniz ve sağlıklı
doğal yiyeceklerden daha fazla zevk almaya başlayacaksınız
Ben zararlı yiyecekler yerine sağlıklı yiyecekler yemeyi gerçekten daha çok seviyorum
çünkü hem tatları lezzetli hem de onları yediğimde kendimi daha iyi hissediyorum
Çoğu hastam aynı duygulan hissettiklerini söylüyorlar
Yiyecek tercihleri öğre*nilir; sağlıksız yiyeceklerden hoşlanmayı öğrendiğiniz gibi
sağlıklı yiyeceklerden hoşlanmayı da öğrenebilirsiniz
Eğer başarılı olmayı aklınıza koyduysanız
bu diyeti yolcu*luk halindeyken de uygulayabilirsiniz sadece önceden ne*reye gideceğinizi planlamanız ve orada size uygun yiyecekler olduğundan emin olmanız gerekir
Sosları tabağın yanına konulmuş çift porsiyon salata ısmarlamayı alışkanlık haline getirin ve bu sosların sadece çok azını kullanın ya da sala*tanızın üzerine limon sıkın
Bunun geçici bir diyet olmadığını
hayatınızın planı oldu*ğunu unutmayın
Seçtiğimiz yiyeceklerle sağlığımızın nasıl etkilendiğini göz önünde bulundurmalıyız
Hayattan alabilecek*lerimizin en fazlasını almak için hepimiz akıllıca seçimler yap*malıyız
Mükemmel olmanız gerekmez
Bunun anlamı
tavsi*yelerimin tümünü de uygulasanız
bir kısmım da uygulasanız
bu iyileştirmeler sonucunda sağlığınız kesinlikle daha iyi ola*caktır
Bir süre sonra
bu bir alışkanlık haline gelecektir
Bunu bir kere denerseniz
düşündüğünüz kadar zor olmadığım göre*bilir ve bu beslenme şeklinden zevk almaya başlayabilirsiniz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul