Yalnız Mesajı Göster

Çin Mutfağından

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çin Mutfağından





ETLİ PIRASA ( 4 kişilik )

Malzemeler :

1/2 kgkuzu kuşbaşı
1/2 kg pırasa
4 çorba kaşığı soya sosu
3 çorba kaşığı sek şarap
2 çorba kaşığı sıvıyağ
1 çorba kaşığı şeker
2 diş dövülmüş sarımsak
Tuz

Hazırlanışı :

Genişçe bir tavaya yağı koyarak sarımsaklar pembeleşinceye kadar kavurun

Kuşbaşı eti tavaya atarak renk değiştirinceye kadar karıştırarak pişirin

Kuşbaşı doğradığınız pırasaları da ilave edip 3 dakika kavurun

Geri kalan malzemeyi ekleyip 3 dakika daha kavurunVe servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla