Konu
:
Tavşan Tas Kebabı Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Tavşan Tas Kebabı Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Tavşan Tas Kebabı Tarifi
Tavşan Tas Kebabı Tarifi
Tavşan Tas Kebabı
Tavşan Tas Kebabı nasıl yapılır
Tavşan Tas Kebabının Tarifi
1 defne yaprağı[*]4 çorba kaşığı zeytinyağı[*]birkaç yaprak adaçayı
tuz
karabiber ve kekik[/list]
Tavşan Tas Kebabı yapılışı
Tavşanın derisi yüzüldükten içi temizlendikten sonra başı ve ayakları kesilip atılır
Tavşanın geri kalan kısmı küçük parçalara doğranır
Bu parçalar
içinde margarin yağı
zeytinyağı
defne ve adaçayı yaprağı bulunan bir tencereye konur ve kuvvetli bir ateşte karıştırılarak kavrulur
Tavşan eti iyice kızarınca üzerine sıcak et suyu da katılır ve tencerenin kapağı örtülerek orta ısılı ateşte yarım saat pişirilir
Yarım saatin sonunda tencereye kabukları soyulmuş tüm arpacık soğanları atılır
Ateşin ısısı biraz daha azaltılır ve soğanlar iyice pişinceye kadar tencere ateşte tutulur
Soğanlar pişince yemek servis tabağına boşaltılır ve sıcak sıcak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul