Konu
:
Ciğerli İç Pilav Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Ciğerli İç Pilav Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Ciğerli İç Pilav Tarifi
Ciğerli İç Pilav Tarifi
Ciğerli İç Pilav Tarifi Resimli
Ciğerli İç Pilav Yapılışı
Ciğerli İç Pilav
Malzemeler:
2 su bardağı pirinç
3 bardak et veya tavuk suyu
3 çorba kaşığı sıvıyağ
1 orta boy soğan
1 tatlı kaşığı toz şeker
250 gr kuzu ciğeri
1 çorba kaşığı çam fıstığı
2 çorba kaşığı siyah üzüm
1 demet dereotu
1 tatlı kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı yenibahar
Karabiber
tuz
soğanı pembeleştirin
Üzerine çam fıstığını atın ve rengi değişene kadar kavurun
Üzerine ayıklanmış
yıkanmış pirinç ilave edin ve 2-3 kez karıştırarak kavrulduktan sonra sıcak et veya tavuk suyu koyun
Karabiber
tuz
yenibahar
tarçın
toz şeker
siyah üzüm
kıyılmış dereotu ilave edip kapağını kapatın ve kısık ateşte pişirin
Piştikten sonra sote edilmiş ciğeri ilave edin ve karıştırıp demlenmeye bırakın
Afiyet olsun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul