Konu
:
Banduma Tarifi - Banduma Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Banduma Tarifi - Banduma Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Banduma Tarifi - Banduma Yapılışı
Banduma Tarifi - Banduma Yapılışı - Banduma Nasıl Yapılır?
Banduma tarifi için Malzemeler :
35 cm çapında 4 ev yufkası
2 tavuk göğüs eti
1 kâse tavuk suyu
Dövülmüş ceviz içi
Banduma yemeğinin hazırlanışı:
Tavuk etini haşlayıp suyunu ayırın
Tavuk etlerini ufak parçalara ayırın
Yufkaları sekiz parçaya kesin
Uzun kenarlarına tavuk etinden yerleştirip sigara böreği gibi sarın
Malzeme bitinceye kadar işlemi sürdürün
Tereyağını eritin
Tavuk suyunu kaynatın
Yufkaları tavuk suyuna batırıp birbirinin üzerine gelecek şekilde servis tabaklarına dizin
Üzerlerine tereyağı gezdirip dövülmüş ceviz içi serpin
İkinci sırayı da aynı şekilde hazırlayın
En üste gelen yufkaları taç şeklinde yerleştirip haşlama suyundan 1 kepçe gezdirin
Kalan tavuk etlerini üzerlerine yerleştirin
Ceviz içi serpip sıcak servis yap
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul