Konu
:
Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi
Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi
Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi
Resimli Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi
Mantarlı Tavuk Güveç Tarifi Resimli
Güveç Malzemeleri :
600 gr
Tavuk göğsü
200 gr
mantar
1 adet soğan
2 diş sarımsak
4 adet yeşil biber
4 adet domates
100 gr
rendelenmiş kaşar peyniri
1 çay bardağı sıvı yağ
Tuz ve baharat
Tavuk Güveci Yapılışı :
Piliç etini kuşbaşı doğrayalım
Bir tencereye
sıvı yağı koyarak ince doğranmış soğan ve ince doğranmış sarımsağı ilave edelim
Pembeleşinceye kadar kavurup
tavuk etlerini ilave edelim
Tavuklar kızarınca
doğranmış biber
ve dörde bölünmüş mantarları ilave edelim
3-4 dakika kavuralım
Kuşbaşı doğranmış domatesleri
baharatları
suyu
ve tuzunu katalım
Yemeğimizi 10 dakika kadar kaynattıktan sonra
güveç kaplarına dökelim
Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirelim
180 dereceli fırında 20-25 dakika kadarr pişirip sıcak servis yapalım…
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul