Konu
:
Sebzeli Rulo Et Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Sebzeli Rulo Et Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Sebzeli Rulo Et Tarifi
Sebzeli Rulo Et Tarifi
Sebzeli Rulo Et Tarifi
Sebzeli Rulo Et nasıl yapılır
karabiber[/list]
Tarif :
[*]Sarımsakları ezip 2 çorba kaşığı sıvıyağ
tuz
karabiber ve kekikle karıştırınız[*]Biftekleri bu karışımda 15 dk bekletip süzünüz[*]Her bifteğin üzerine 1 dilim pastırma yerleştirip rulo şeklinde sarın ve ortasından kürdanla sabitleyiniz[*]Tavada 3 çorba kaşığı sıvıyağı kızdırınız[*]Rulo etleri ekleyip
çevirerek her tarafını kızartınız[*]Sirke ilave edip
ateşten alınız[*]Taze soğanların yeşil kısımlarını yıkayınız[*]Etleri delikli kepçe ile tavadan alıp
taze soğanla bağlayın ve kürdanları çıkartınız[*]Brüksel lahanası ve arpacık soğanları temizleyiniz[*]Diri kalacak şekilde haşlayıp suyunu süzünüz[*]Patatesleri soyup yıkayınız[*]İri parçalar haline doğrayıp diri kıvamda haşlayın ve suyunu süzünüz[*]Tüm sebzeleri kalan 1 çorba kaşığı sıvıyağda sote ediniz[*]Rulo etleri sebzelerin arasına yerleştiriniz[*]Sıcak suyu ilave edip
tuz ve karabiber serpiniz[*]Kapağı kapalı olarak suyunu hafif çekinceye kadar kısık ateşte pişiriniz[*]Sıcak olarak servis yapabilirsiniz
NOT :
Brüksel lahanasını kolayca ayıklamak için sert sap kısımlarını bıçakla kesip dış yapraklarını elinizle soyunuz
Akan suyun altında yıkayıp süzünüz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul