Konu
:
Bayram Kavurması Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Bayram Kavurması Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bayram Kavurması Tarifi
MALZEMELER
1 kg kuzu but (orta yağlı)
100 gr kuyruk yağı
Yeteri kadar tuz
karabiber
kekik
HAZIRLANIŞI
Kuyruk yağını incecik doğrayarak
tencerede yağını saiana kadar kavurun
İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin
Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin
Tencereyi kapalı kapalı bir şelkilde arada bir silkeleyerek etlerin yer değiştirmesini ve yağ ile temasını sağlayınız
Et pişince üzerine tuz
karabiber ve kekik ilave ediniz
Sıcak olarak servis yapınız
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul