Yalnız Mesajı Göster

Kremalı Pazılı Tavuk Sarması Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kremalı Pazılı Tavuk Sarması Tarifi





Kremalı Pazılı Tavuk Sarması Tarifi

Resimli Kremalı Pazılı Tavuk Sarması tarifi
Kremalı Pazılı Tavuk Sarması nasıl yapılır

Malzeme:
1 demet pazı yaprağı
8 adet tavuk gögüs eti
tuz tane karabiber
1 kahve fincanı Altın Hasat Riviera Zeytinyağı
Garnitür için :
1 kg patates
2 çorba kaşığı hardal
1 limonun suyu
bir tutam Tuz
2 çorba kaşığı kornişon turşu

Yapılışı
Tavuk etlerini zeytinyağı tuz ve karabiberle yarım saat kadar marine edin Patatesli garnitür için patatesleri haşlayıp kabuklarını soyduktan sonra küp şeklinde kesin Kornişon turşuları da çok ince zar şeklinde doğrayıp patatese ilave edin Hardal limon suyu turşu ve bir tutam tuz ekleyip karıştırın Salatanız hazırdır Teflon bir tavayı ısıtıp tavuk etlerini kızartın Pazı yapraklarını kaynar suda birkaç dakika haşlayıp süzün Kızartmış olduğunuz tavuk etlerini haşlanmış pazı yapraklarına sarın Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin Hardallı patates garnitür ve haşlanmış yumurta ile servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla