Konu
:
Kuzu Kapama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Kuzu Kapama Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kuzu Kapama Tarifi
MALZEMELER
1 kg parça halinde kuzu kol
1 demet maydanoz
1 demet taze nane
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı yağ
2 demet taze sarmısak
8 demet taze soğan
1 tatlı kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
HAZIRLANIŞI
Bütün et parçalarını yıkyıp
derince bir tencereye koyun
Üzerine soğan
sarmısak
maydanoz
nane
biber
yağ ve tuz ilave edip
çok ağır ateşte susuz olarak 30 dakika kadar pişirin
Daha sonra iki çorba kaşığı un
yarım bardak su ile iyice kanştırıp
yemeğin üzerine dökün
Et yumuşayıncaya dek hafif ateşte kaynatın
Sıcak servis yapın
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul