Yalnız Mesajı Göster

Pratik Tas Kebabı Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pratik Tas Kebabı Tarifi





Pratik Tas Kebabı Tarifi

Tas Kebabı Tarifi
Pratik Tas Kebabı yapılışı


Pratik Tas Kebabı Tarifi Resimli



Tas Kebabı İçin Kullanılan Malzemeler
  • 500 gr kuşbaşı et
  • 2 soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1-2 yemek kaşığı sıvıyağ
  • tuz
  • karabiber

Pratik Tas Kebabı Tarifi
[*]Kuşbaşı etleri öncelikle az bir yağda suyunu salıp tekrar çekene kadar pişiriyoruz Etler iyice pişip yumuşadıktan sonra soğanları ekleyip biraz daha yağ koyarak kavuruyoruz[*]Soğanlarında piştiğine emin olduktan sonra salçayı ekliyip biraz daha karıştırıyoruz En son olarak etlerin biraz üzerini geçicek kadar su koyup kısık ateşte 15-20 dk pişiriyoruz[*]Yemek tamamdır yanına patates kızartması pilav yada püre ile servis yapabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla