Yalnız Mesajı Göster

Abanuş Tarifi - Abanuş Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Abanuş Tarifi - Abanuş Yapılışı





Abanuş Tarifi - Abanuş Yapılışı - Abanuş Nasıl Yapılır?

MALZEME:

Patlıcan 4 adet
Kuşbaşı et 200 gr
Sivri biber 2-3 adet
Tereyağı 2 çorba kaşığı
Domates 3 adet
Sarmısak 3-4 diş

YAPILIŞI:

Sivribiber domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde pişirin Kabukları soyun Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın sarmısakları dövün Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın Tuzunu ayarlayın Servis tabağına alın 200 gr Kuşbaşı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında

Alıntı Yaparak Cevapla