Konu
:
Abanuş Tarifi - Abanuş Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Abanuş Tarifi - Abanuş Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Abanuş Tarifi - Abanuş Yapılışı
Abanuş Tarifi - Abanuş Yapılışı - Abanuş Nasıl Yapılır?
MALZEME:
Patlıcan 4 adet
Kuşbaşı et 200 gr
Sivri biber 2-3 adet
Tereyağı 2 çorba kaşığı
Domates 3 adet
Sarmısak 3-4 diş
YAPILIŞI:
Sivribiber domates ve patlıcanları yumuşayıncaya kadar közde pişirin
Kabukları soyun
Ekmek tahtasının üzerinde bir bıçak yardımıyla küçük küçük doğrayın sarmısakları dövün
Karabiberle beraber önceden hazırladığınız patlıcanlı karışımın içine karıştırın
Tuzunu ayarlayın
Servis tabağına alın
200 gr
Kuşbaşı eti bir tavada 2 çorba kaşığı tereyağında
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul