Yalnız Mesajı Göster

But Söğüşü Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

But Söğüşü Tarifi





But Söğüşü Tarifi

But Söğüşü Tarifi Resimli
But Söğüşü Tarifi
Resimli But Söğüşü Tarifi
But Söğüşü nasıl yapılır
But Söğüşü yemek tarifi


But Söğüşü
Malzemeler

1 adet koyun but
1 demet havuç
2 adet soğan
1 adet pırasa
1 demet maydanoz
1 diş sarımsak
Hazırlanışı
Bir tencerenin içine yıkanıp temizlenmiş koyun budu konur Üzerine tencerenin kenarından iki parmak aşağısına kadar su doldurulurKabuğu soyulmuş soğanlar bütün halde havuç maydanoz ve iri parçalara kesilmiş pırasa ve bir diş sarımsak atılır Etin iyi pişmesi için bir saat sonra ters yüz edilir (yani etin 2 tarafını da birer saat kaynatmak gerekir) Et soğuduktan sonra dilimlere ayrılarak servis edilir

Alıntı Yaparak Cevapla