Konu
:
But Söğüşü Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
But Söğüşü Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
But Söğüşü Tarifi
But Söğüşü Tarifi
But Söğüşü Tarifi Resimli
But Söğüşü Tarifi
Resimli But Söğüşü Tarifi
But Söğüşü nasıl yapılır
But Söğüşü yemek tarifi
But Söğüşü
Malzemeler
1 adet koyun but
1 demet havuç
2 adet soğan
1 adet pırasa
1 demet maydanoz
1 diş sarımsak
Hazırlanışı
Bir tencerenin içine yıkanıp temizlenmiş koyun budu konur
Üzerine tencerenin kenarından iki parmak aşağısına kadar su doldurulur
Kabuğu soyulmuş soğanlar bütün halde havuç maydanoz ve iri parçalara kesilmiş pırasa ve bir diş sarımsak atılır
Etin iyi pişmesi için bir saat sonra ters yüz edilir (yani etin 2 tarafını da birer saat kaynatmak gerekir)
Et soğuduktan sonra dilimlere ayrılarak servis edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul