Konu
:
Pideli Kebap Tarifi(Resimli Anlatım)
Yalnız Mesajı Göster
Pideli Kebap Tarifi(Resimli Anlatım)
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pideli Kebap Tarifi(Resimli Anlatım)
fırın tepsisine serin 10 dak
200 derece fırında kurutun
Bir kenarda hazır olsun
Ayrıca 3 diş sarımsak dövüp yoğurda karıştırın ve sarımsaklı yoğurt yapın
Kemiklerden et suyunu çıkarın
Düdüklü ye malzemeleri koyup
20 dak
pişirin
Piştikten sonra süzgeçten geçirip et suyunu da bir kapta hazır edin
Sıra geldi eti pişirmeye: Tereyağı ile birlikte eti düdüklü tencereye alın
suyunu çekince soğanı
tuzu ekleyin
Karıştırın ve tekrar su salıp
suyunu çekince rendelediğiniz domatesi ve suyu ekleyip düdüklüde 20 dak
pişirin
Servis yapacağınız zaman pideleri ve et suyunu ısıtıp
sıcak et suyunu pidelerin üzerinde gezdirin
iyice ıslatın
Üstüne tepsi kapatıp
pideler şişinceye kadar bekletin
Servis yaparken tabağa önce pideleri sonra sarımsaklı yoğurdu
üstüne de eti koyun
Afiyetle yiyin
Alıntı
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul