Konu
:
Gosteberg Buğulama Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Gosteberg Buğulama Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Gosteberg Buğulama Tarifi
Gosteberg Buğulama Tarifi
Gosteberg Buğulama Tarifi Resimli
Resimli Gosteberg Buğulama Tarifi
Gosteberg Buğulama Tarifi
Malzemeler:
Genç kuzu veya oğlak eti
Tereyağı
Salça
Gosteberg adı verilen dağ otu
Hazırlanışı:
Genç kuzu veya oğlak kesilip yüzüldükten sonra ayıklanıp doğranır
Tereyağı ve salça ile yoğrulur
Üzerine gosteberg otu ince kıyılarak serpilir
Tüm bu karışım aynı hayvanın postu içerisine koyularak açık yerleri dikilir
Düz bir yerde üzerine nemli toprak yığılır bu toprağın üzerinde bir saat kızgın ateş yakılır
Bir süre dinlendirildikten sonra post açılarak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul