Konu
:
Yemeklerdeki Lezzet
Yalnız Mesajı Göster
Yemeklerdeki Lezzet
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Yemeklerdeki Lezzet
Bazı et yemeklerinde şarap kullanılması o yemeğe lezzet katar
Ama eğer şarap kullanmak istemezseniz yarım bardak suya üç çay kaşığı sirkeyle birlikte yarım çay kaşığı da şeker katarsanız aynı işi görecektir
Havucu kaynar suda haşladıktan sonra onları hemen soğuk suyun içine atacak olursanız renklerini kaybetmelerinin önüne geçmiş olursunuz
Pişirdiğiniz ciğerin daha lezzetli olmasını istersiniz kuşkusuz
Ciğeri pişirmeden yarım saat kadar önce sütün içinde bir süre bırakın
Bu şekilde tadı daha çok hoşunuza gidecektir
Sosisleri su kaynarken değil de soğukken koyun kabın içine
Bundan başka çok az olmak şartıyla süt de ekleyin ve çok harlı ateşte pişirmeyin
Bu şekilde çatlamalarını önlemiş ve de daha lezzetli olmalarını sağlamış olursunuz
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul