Konu
:
Bilinmeyen Tadlar_Tembeh
Yalnız Mesajı Göster
Bilinmeyen Tadlar_Tembeh
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Bilinmeyen Tadlar_Tembeh
Soya fasulyesinden yapılan geleneksel bir Endonezya yemeğidir
Tütsülenmiş ya da fıstıksı tada sahip olanları da vardır
Yoğun çiğnemeyi gerektiren yapısından dolayı ızgara yapılmış hali sandviçlerde kullanılabilir
Bunun dışında çorbalar fırınlanan yiyecekler ve salatalarda kullanılır
Tempeh oldukça sağlıklı ve lezzetli bir besindir
Haşlanmış soya fasülyesi ile pirinç ya da darının karıştırılmasıyla hazırlanır
Karışım 24 saat bekletilir
Tempeh kimi yerlerde etin alternatifi olarak kullanılabilir
Dondurulmuş gıda olarak aylarca saklanabilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul