Yalnız Mesajı Göster

Mayonezli Tavuklu Ekmek Tarifi-Mayonezli Tavuklu Ekmek Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Mayonezli Tavuklu Ekmek Tarifi-Mayonezli Tavuklu Ekmek Yapılışı





Mayonezli Tavuklu Ekmek Yapılışı-Mayonezli Tavuklu Ekmek Tarifi-Mayonezli Tavuklu Ekmek Yapılışı

Malzemeler

1 adet esmer ekmek
1 adet portakal
2 adet tavuk göğüs fileto
1 çay kaşığı kişniş
1 çay bardağı tat mayonez
1 tatlı kaşığı köri
3 sap nane


Tarifi

Ekmeğin üzerini keserek kapak şeklinde çıkartın İçini boşaltın
Tavuk göğsünü haşlayıp soğuduktan sonra iri parçalara ayırın
Portakalın kabuğunu beyaz kısmıyla birlikte keserek soyun Dilimledikten sonra zarlarını çıkarın
Mayonez köri kişniş ve tavuk parçalarını karıştırın Hazırladığınız tavuklu karışımı ekmeğin içine doldurduktan sonra portakal dilimleri ve taze nane yapraklarıyla süsleyin
Üzerini kapak gibi çıkardığınız ekmekle kapatın alüminyum folyoya sarın Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla