Konu
:
Pudingli Poğaça Tarifi-Pudingli Poğaça Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Pudingli Poğaça Tarifi-Pudingli Poğaça Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Pudingli Poğaça Tarifi-Pudingli Poğaça Yapılışı
Pudingli Poğaça Nasıl Yapılır?-Pudingli Poğaça Tarifi-Pudingli Poğaça Yapılışı
Malzemeler:
• 1 paket çikolatalı puding
• 2 su bardağı süt
HAMURU İÇİN
• 1 paket margarin
• 4 yemek kaşığı yoğurt
• 1 paket kabartma tozu
• 1 paket vanilya
• 2 yemek kaşığı toz şeker
• Aldığı kadar un
YAPILIŞI:
Pudingimizi sütümüzle pişirip soğumaya bırakalım
Diğer tarafta hamur malzememizin tamamını yoğuralım
Kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edince hamurumuzu 10 dakika dinlendirelim
Dinlendirdiğimiz hamurumuzu 12 bezeye ayırıp her bir bezeyi merdaneyle çok inceltmeden açalım ortasına 1 yemek kaşığı puding koyalım
Puding dışarı taşmayacak şekilde hamurumuzun ağzını büzüp büzdüğümüz yeri alta gelecek şekilde tepsimize yerleştirelim
180 derece fırında üzerleri pembeleşinceye kadar pişirelim
Dilerseniz fırından çıktıktan sonra üzerlerine pudra şekeri serpebilirsiniz
Çocuklar bayılıyor haberiniz olsun…
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul