Konu
:
Alicante Sarabi
Yalnız Mesajı Göster
Alicante Sarabi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Alicante Sarabi
Servis Isısı16-18°
Yemek TercihleriMantar soslu bonfile
karides güveç
tavuklu fettucini
risotto
ve pizza a la Turca ile
Üzüm CinsiCarignan
Alicante
Üretici / İthalatçıKavaklıdere
ÜretimYerli Şaraplar
Carignan
Renk:
Yakut röfleli canlı bordo
Koku:
Yoğun kırmızı orman meyveleri
vişne
baharatlar
Tat:
Yumuşak tanenli
zengin meyve ve baharat aromalarına sahip
lezzetli
dengeli ve damakta kalıcı
Vin-art Carignan-Alicante
Ege’nin en kaliteli şaraplık üzüm veren bağlarından seçilen Carignan ve Alicante üzümlerinden harmanlanan
zengin meyve ve baharat aromalarına sahip
damakta dolgun ve kalıcı bir şaraptır
Şişede gelişimini sürdüren Vin-art Carignan – Alicante genç olarak tüketilebileceği gibi yıllanma potansiyeline de sahiptir
Mantar soslu bonfile
karides güveç
tavuklu fettucini
risotto
ve pizza a la Turca ile çok iyi uyum sağlayan Vin-art Carignan-Alicante’ nin 16–18°C’ de içilmesi tavsiye edilir
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul