Konu
:
Kavunlu Bol
Yalnız Mesajı Göster
Kavunlu Bol
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Kavunlu Bol
2 Şişe şampanya
250 ml
üzüm suyu
125 ml
esmer rom
1 Tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi
700 gr kavun (ayıklanmış)
700 gr karpuz(ayıklanmış)
Hazırlanışı
Üzüm suyunu esmer rom ve limon kabuğu rendesi ile karıştırın
Ayıklanmış kavun ve karpuzu küp şeklinde doğrayın
1 Saat buzdolabında bekletin
2 Şişe buz gibi şampanyayı ilave edip servis yapın
Kavunlu Bol yemek tarifleri
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul