Konu
:
İspanaklı Pay Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
İspanaklı Pay Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
İspanaklı Pay Tarifi
MALZEMELER
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı katı yoğurt
1 paketten bir çay bardağı eksik kekun
1
5 çay kaşığı tuz (silme)
Üst malzemesi :
500 gr ıspanak (yaprak kısmı)
1 çay bardağı taze kaşar rendesi
1 adet yumurta
1 çay bardağı süt
1 adet piyazlık dogranmış soğan
1 yemek kaşığı tereyağı
Yeteri kadar tuz
karabiber
pul biber
HAZIRLANIŞI
Bir kapta sıvı yağ
yogurt
tuz ve kekunu karıştırarak çok yumuşak bir hamur yapın
Tepsiyi tereyağı ile yağlayın
Hamuru tepsinin ortasına koyun
Elinizle iyice bastırarak yayıp düzeltin
Tavada soğanı sıvı yağ ile birlikte pembeleştirin
İçerisine suyunu elinizle sıktığınız ıspanakları ilave edin
Üzerine tuz
karabiber ve pul biber ilave ederek karıştırın
Yapmış olduğunuz bu karışımı hamurun üzerine eşit olarak dağıtın
Yumurtayı süt ile çırpıp üzerine dökün
Kaşar rendesini de üzerine koyarak fırında pişirin
Servis tabagına alıp sıcak olarak servise sunun
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul