Konu
:
Limonlu Bavaruaz Tarifi
Yalnız Mesajı Göster
Limonlu Bavaruaz Tarifi
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Limonlu Bavaruaz Tarifi
MALZEMELER
3 adet jelatin
3 yumurta
2 limonun suyu ve 2 limon kabuğunun rendesi
1 paket (250 gram) krem şanti
1 çay bardağı tozşeker
HAZIRLANIŞI
Jelatinler bir çay bardağı ılık suda 15 dakika kadar bekletilir
Diğer taraftan yumurta ve şeker 10-15 dakika kadar mikserde çırpılır
Limonun suyu rendesi erimiş jelatin ve krem şanti eklenip 1-2 dakika daha mikserde çırpılır ve derince bir kaseye konulup buzdolabında soğutulur ve soğuk olarak servis yapılır
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul