Konu
:
Samut Tarifi Ve Yapılışı
Yalnız Mesajı Göster
Samut Tarifi Ve Yapılışı
08-25-2012
#
1
Prof. Dr. Sinsi
Samut Tarifi Ve Yapılışı
Malzemeler :
1/2 kg
dereotu
1/2 çay bardağı zeytin yağı
1 limon
Tuz
kırmızı biber
5-6 dal maydanoz
Hazırlanışı:
Dereotu ayıklanır
bol su ile yıkanır
Maydanozla birlikte incecik kıyılır
limon suyu
tuz
kırmızı biber
zeytin yağı katılarak karıştırılır
Arzu edilirse 2 yumurta haşlanarak doğranıp içine koyularak karıştırılır
servis tabağına alınır
(Malatya) tarifi kaynak
Prof. Dr. Sinsi
Kullanıcının Profilini Göster
Prof. Dr. Sinsi Kullanıcısının Web Sitesi
Prof. Dr. Sinsi tarafından gönderilmiş daha fazla mesaj bul